Vosteq - een sprong vooruit in manufacturing

Nieuws

Delen van uitdagingen en kennis met mede-ondernemers in de maakindustrie

14-07-2016

Een groep van vijf ondernemers van productiebedrijven bezochten afgelopen weken elkaars organisatie. Allen directeur of aanstaand directeur in de maakindustrie. Het doel van de bijeenkomsten: een kijkje in de keuken van een ander...Lees meer »


Stappen op weg naar Smart Manufacturing

30-05-2016

Bedrijven in de Nederlandse maakindustrie willen blijven innoveren om technische systemen en onderdelen op concurrerende wijze én met toegevoegde waarde voor de klant te blijven produceren. Dit geldt niet alleen voor...Lees meer »


Vosteq is adviespartner bij initiatief ‘Netzwerk Grenzenloses Effizientes Produzieren’

30-03-2016

Het Duits-Nederlandse EUREGIO-initiatief ‘Netzwerk Grenzenloses Effizientes Produzieren’ (Netzwerk GEP) heeft tot doel om de grensoverschrijdende samenwerking van Duitse en Nederlandse bedrijven uit te bouwen en de...Lees meer »


Voorbij Prefab B.V. opende de meest geavanceerde fabriek van Europa

13-11-2015

Dankbaar en trots dat Vosteq hierover het projectmanagement heeft mogen voeren. Felicitaties aan Voorbij Prefab B.V. in Amsterdam, onderdeel van de TBI Group. Voorbij Prefab B.V. opende 24 september 2015 de meest geavanceerde...


Vosteq presenteert "Dilemma in de productmix"

25-09-2015

Vosteq presenteert "Dilemma in de productmix" tijdens het ALMI Event - Smart Machining van 24 t/m 26 september jl. Voor Almi is het antwoord op dit dilemma; de keuze voor de Productiestrategie Smart Machining.


Delen van uitdagingen en kennis met mede-ondernemers in de maakindustrie

14-07-2016

Een groep van vijf ondernemers van productiebedrijven bezochten afgelopen weken elkaars organisatie. Allen directeur of aanstaand directeur in de maakindustrie. Het doel van de bijeenkomsten: een...

Lees meer »